Kinderactiviteiten

Dorpsfeest Rheden met uitgebreid programma voor kinderen en jeugd

Zaterdag 7 oktober, tussen 13.00 en 17.00 uur, is er voor kinderen en jeugd van alles te beleven op het Mr. B. van Leeuwenplein en daarvoor al op de andere feestpleinen. Natuurlijk is er ook voor volwassenen van alles te zien en te doen. Kijk op www.wiekentrheden.nl voor het programma.

14 uur: clownsvoorstelling

Voor kleine kinderen is de clownsvoorstelling het hoogtepunt. Clowns Koos en Saar treden om 14.00 uur op in Ons Huis met hun voorstelling ‘Koos en Saar vieren feest!’ Er is plek voor 100 personen, dus wees er op tijd bij. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar en duurt 45 minuten.

Circusspelletjes

We blijven buiten ook in circussferen. Want op het Mr B. van Leeuwenplein plein kun je je circusskills oefenen: bordjes draaien, jongleren, poi en reuzenbellen maken. En houd je van knutselen, maak dan je eigen hoepel en versier hem zo mooi mogelijk.  

Hiphop

Indy van Wanroy van WIK geeft om 13.30, 14.30 en 16.00 uur een demonstratie hiphop. Dat belooft wat, want Indy werd met haar dansgroep tweede op de EK en WK Urban Dance. Na de demonstratie is er een workshop en kunnen jongens en meisjes het zelf proberen.

Ridderhelmen en harnassen

Gefascineerd door ridders en harnassen? Bezoek dan de historische smid Mark Peels in zijn middeleeuwse tent op het plein tegenover de zaterdagmarkt. Hij laat zien hoe ze dat vroeger deden, zo’n helm maken of een harnas. Hij staat er van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor de oudere jeugd

Speciaal voor de oudere jeugd zijn er een freeruntrack en een basketballveld. Show en leer spectaculaire moves en coole dunks.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *