Over ons

Wij zijn een groep enthousiastelingen, die door middel van kunst, cultuur en aandacht, mensen met elkaar in contact wil brengen. Waarbij wij de ‘kunst, cultuur en aandacht’ gemaakt door Rhedenaren willen belichten. We werken samen met een heel netwerk van mensen.

Op dit moment zijn Saraja de Jonge (foto links) en Margo van Stratum (rechts) het bestuur, met Pieter Moedt als waarnemend bestuurslid.

Mocht je interesse hebben om bestuurslid te zijn, laat het weten.

In 2023 vormden Saraja de Jonge, Eva Oosterwegel, Geertjan Groot en Leideke Steur de organisatie van het dagprogramma van het dorpsfeest op 7 oktober 2023. Het feest vond plaats in het kader van 450 jaar gemeente Rheden.

We zijn in 2019 begonnen met een proefweekend om te kijken of we mensen enthousiast konden maken voor ons idee. Dit werd heel goed ontvangen. Daarop volgde het daverende succes van onze eerste openbare editie in 2020.

We hebben stichting “WiekentRheden” opgericht, zodat we ons idee open kunnen stellen voor iedereen die mee wil doen.

Hiernaast zie je het oude bestuur. Dat bestond uit Irene Veenhuis, Anja van Hal, Wim de Knegt, Margo van Stratum, Rob Wormskamp en Simone Muris. Ook Marion Weijzen heeft een grote rol in het bestuur gehad in de eerdere fase.